5 Nimike(ttä)

/ sivu

Blogistinen itsereflektio

cccc 19. tammikuuta 2019 18.52.54 Europe/Paris

Tervehdys kaikille blogin lukijoille!

En tiedä kuinka paljon teitä on, mutta on hienoa jos edes yksi ihminen (joku jota en henkilökohtaisesti tunne) lukee tämän tai jonkun muun blogikirjoituksen. Periaatteessa tämä on ”pöytälaatikkoon” kirjoittamista – tämä pöytälaatikko sattuu nyt vain olemaan julkinen ja kaikkien luettavissa. Näin kirjoittaminen on itselleni mielekkäämpää. Suljettuun, ei-julkiseen pöytälaatikkoon kirjoittaminen kun jää helposti kokonaan tekemättä. Vuosi 2018 oli sellainen, etten nähtävästi saanut tänne blogiini ainuttakaan kirjoitusta. Tai no sain melkein yhden englanninkielisen, mutta jätin senkin lopulta julkaisematta. Palaan siihen ehkä vielä joskus uudelleen.

Lue lisää...
0 Comments | Aiheesta tiedotteet Media taide emälä camp kirjoitti Ossi Ojutkangas

Hyvää uutta vuotta!

cccc 31. joulukuuta 2014 14.05.29 Europe/Paris

Tämä Kuvapinan blogi on päivittynyt huonosti viime aikoina, johtuen ennen kaikkea monenlaisista kiireistäni. Ne kasautuivat näin mukavasti marras-joulukuulle, mutta vihdoin vuoden viimeisenä päivänä ehdin tännekin jotain kommentoida. Voisin myös mainita, että blogipostausten raakileita on syntynyt pöytälaatikkoon – täytyy vain niitä reippaasti pukata blogiin ensi vuoden aikana. En siis ole tätä blogia tyystin unohtanut, vaikka sisältöä ei olekaan tullut aivan sellaisella tahdilla kuin olisi ollut toivottavaa.

Lue lisää...
2695 Comments | Aiheesta tiedotteet vBlog kirjoitti Ossi Ojutkangas

Kiitoksia palautteesta!

cccc 20. toukokuuta 2013 16.14.29 Europe/Paris

Frederik-paitaSuomi on hassu maa. Kun esittää poikkeavan tulkinnan tunnetusta aiheesta kuten Frederikin hitistä vuodelta 1979, se aiheuttaa yllättävän monessa suomalaisessa närkästystä. Ei tietenkään kaikissa, mutta esimerkiksi Kuvapinan Facebook-sivulle tulleissa kommenteissa ilmaistaan yllättävän paljonkin kielteistä nurinaa. Onko Frederikin Tsingis Khan-hitistä tullut jonkinlaista kansallista omaisuutta joka on jollain erikoisella tavalla pyhää? Itsestäänselvää ei myöskään ole se, että paitani olisi jonkinlainen hyökkäys Frederikiä kohtaan. Sellaiseksi se ei nimittäin ole millään tavoin tarkoitettu. Tuo hauska huumoriralli on kaiken suosionsa ansainnut. Mielestäni tästä paidasta pitäminen ei tarkoita sitä, etteikö pitäisi Frederikin kappaleesta. Pikemminkin voi olla vain hauskaa laulaa Tsingis Khania karaokeiltamassa tämä paita päällä!

Lue lisää...
36 Comments | Aiheesta tiedotteet kirjoitti Ossi Ojutkangas

Vähän tekijänoikeuksista

cccc 19. huhtikuuta 2013 16.24.12 Europe/Paris

Mikko-paidan julkistuksen jälkeen jotkut ovat miettineet kuinka luvallinen paita on. Paidan suunnittelijana olen toki itsekin pohtinut tekijänoikeuksiin liittyviä kysymyksiä. Koska asia näyttää aika monia kiinnostavan, olen koonnut tähän oman näkemykseni tämän paidassa esiintyvän kuvan tekijänoikeuksista.

Lue lisää...
24 Comments | Aiheesta tiedotteet kirjoitti Ossi Ojutkangas

Kuvapinan uusi uljas ilme!

cccc 7. huhtikuuta 2013 15.49.44 Europe/Paris

Sparsavajra thumbnailMonien yritysten, erehdysten, bugien ja kahvikupillisten jälkeen Kuvapinan uusi ulkoasu on vihdoin valmis! Tämä uusi ilme perustuu paljolti Kuvaris-verkkokaupan ulkoasuun joka sekin on käsialaani. Kuvapinan on kuitenkin tarkoitus olla väreiltään astetta pirteämpi, koska Kuvapina on jonkin verran räväkämpi tapaus.

Lue lisää...
10 Comments | Aiheesta tiedotteet kirjoitti Ossi Ojutkangas

5 Nimike(ttä)

/ sivu
Kuvaris Inc. Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0