Animated map of the world

 

Toimitamme nyt korttejamme kaikkialle maailmaan. Käytännössä kaikki riippuu Itellan toimitusverkosta: missä Itella toimii, sinne mekin voimme toimittaa postikortteja. Jos et asu Länsi-Saharassa tai Darfurissa, voimme todennäköisesti toimittaa tilauksen sinunkin kotiisi.

Toimitus on maksuton seuraaviin maihin:


EUROOPAN UNIONI

Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia ja Pohjois-Irlanti (ml Mansaari), Italia, Itävalta, Kreikka, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Portugali (ml Azorit ja Madeira), Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tšekin tasavalta, Unkari, Viro.

 

MUUT EUROOPAN MAAT

Albania, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Färsaaret, Gibraltar, Grönlanti, Islanti, Kroatia, Liechtenstein, Makedonia, Mayotte (Ranska), Moldova, Montenegro, NorjaSaint-Pierre ja Miquelon (Ranska), San Marino, Serbia, Sveitsi, Turkki, Ukraina, Valko-Venäjä, Vatikaani, Venäjä.

 

ERIKOISTAPAUKSET

Ahvenanmaan maakunta (Suomi), Ceuta ja Melilla (Espanja), Helgolandin saari (Saksa), Kanaalisaaret Jersey, Guernsey, Alderney ja Sark (Iso-Britannia), Kanarian saaret (Espanja), Ranskan merentakaiset departementit Guadeloupe, Martinique, Ranskan Guayana ja Réunion.

 

Postimaksu sisältyy hintaan näihin maihin toimitettaviin tilauksiin. Minimitilauksen arvo on 6,37(ilman arvonlisäveroa) = esim. 10kpl normaalihintaista postikorttia.

Kaikkialle muualle toimitetuista tilauksista perimme 3 postimaksun. Maksu on kiinteä, pysyen samana tilauksen koosta riippumatta. Minimitilauksen arvo on sama kuin edellä.

Hyväksymistämme maksutavoista ynnä muuta lisätietoa löytyy Info-valikon sivulta UKK.

Kuvaris Inc. Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0