Tämä Kuvapinan blogi on päivittynyt huonosti viime aikoina, johtuen ennen kaikkea monenlaisista kiireistäni. Ne kasautuivat näin mukavasti marras-joulukuulle, mutta vihdoin vuoden viimeisenä päivänä ehdin tännekin jotain kommentoida. Voisin myös mainita, että blogipostausten raakileita on syntynyt pöytälaatikkoon – täytyy vain niitä reippaasti pukata blogiin ensi vuoden aikana. En siis ole tätä blogia tyystin unohtanut, vaikka sisältöä ei olekaan tullut aivan sellaisella tahdilla kuin olisi ollut toivottavaa.

Videoblogikaan ei ole vielä joutunut katkolle. Siihen kuuluvia videoitakin on kyllä YouTubeen ilmaantunut, mutta en ole muistanut niitä tänne pukata. Tässäpä niistä tuorein:

Minä olen vain ihminen. Siksi minua voi häiritä sellaiset epäolennaisuudet kuin suklaan ylivertainen paskuus. Sen sijaan videossakin nähtävä Simpel-koira on zen mestari. Sitä ei haittaa moiset epäolennaisuudet pätkän vertaa. Simpel määrää.

Joulu meni jo, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä joulu-aiheiselle camp-pläjäykselle! Ylipäätään camppia on ollut tässä blogissa aivan liian vähän, joten otan tehtäväkseni tehdä ensi vuonna runsaammin aiheeseen liittyviä postauksia. Olkoon tämä siis uudenvuodenlupaukseni. Jos sen petän, virtsatkaa postiluukkuuni.

Niin, se jouluaiheinen camp-pläjäys. Minähän tykkäilen kovasti etenkin noista etelä-amerikkalaisisten lastenohjelmien klipeistä joita YouTubesta löytyy vaikka kuinka jos vain osaa etsiä. Tässä jouluisessa videossa toivotaan valkeaa joulua myös Meksikoon. Saahan sitä toki toivoa, vaikka kuuta taivaalta.

 Hyvää alkavaa uutta vuotta 2015 kaikille!

Pakollinen dogekuva