Hitaasti, mutta epävarmasti etenevä videoblogini seitsemäs osa paukahti verkkoon viime lauantaina. Tällä kertaa kyseessä on lyhyt tunnelmapätkä parvekkeelta lauantai-aamulta 13.9.2014 Monteporreirossa, Pontevedrassa, Galician autonomisessa maakunnassa Espanjassa. Pääosassa zen-mestari Simpel, joka osaa suhtautua elämään oikealla asenteella.

Äänimaailman tallentamisessa käytin Sony PCM M10-nauhuria, josta kirjoitin aiemmin täällä. Kirjoitan sen käytöstä jossain vaiheessa oman postauksen, nyt kun käyttökokemusta on ehtinyt kertyä jonkin aikaa.

Tässä blogipostauksessa on kyse vain hetkestä ja sen tunnelmasta, ehkä vähän zen-hengessä. Jota huokuu ennen kaikkea Simpel-koirasta ja hänen asenteestaan.

Muistin virkistykseksi tässä vielä muutama aikaisempi videoblogi. Niitä ei ole vielä kertynyt kovin montaa, mutta lisää tulee pikkuhiljaa. YouTuben käyttäjät voivat seurata blogia myös sieltä tilaamalla postaukseni täällä.

 Pikavauhtia tehty putkirempan jälkien esittelyä. Emme tosin asu kyseisessä asunnossa enää, lisää siitä täällä.

 Zen-mestari Simpel meditoi pustossa ja hyväksyy joutsenten olemassaolon aivan kuten Chuck Norris.

Niin ja sitten on tietysti vähän huumoripitoisempi Zen magiaa! -pläjäys josta sentään postasin tännekin. Vaikka videoblogia olen välillä päivittänyt, on unohtunut postata niitä tänne. En tule pystyttämään videoblogia varten omaa blogisivua minnekään, osin epätasaisen julkaisutahdinkin vuoksi. Koska kirjoittelen aina videokuvaukseen liittyvää tänne Kuvapinaan muutenkin, saavat nämä vBlog-postaukset mahtua tänne aivan yhtälailla.

Videoblogin toistaiseksi hidas julkaisutahti on johtunut myös olosuhteista jotka eivät ole olleet perheellämme koko ajan hirvittävän suotuisat. Kun arkielämän hyrskynmyrsky hellitää, blogin edelle menevät helposti monet muut kiireellisemmät askareet. Olen kuitenkin luvannut itselleni, että saan päästää videoblogin jäähylle vasta kun postauksia on kertynyt vähintään 100 kappaletta. Siihen on vielä matkaa, joten julkaisutahtia täytyy kyllä kiihdyttää. Ettei tarvitse joulukuussa hävetä silmät päästä tämän vuoden postausten alhaista määrää. Täytyy siis ryhdistäytyä.

Simpel @ Monteporreiro, Pontevedra