Sparsavajra

Monien yritysten, erehdysten, bugien ja kahvikupillisten jälkeen Kuvapinan uusi ulkoasu on vihdoin valmis! Tämä uusi ilme perustuu paljolti Kuvaris-verkkokaupan ulkoasuun joka sekin on käsialaani. Kuvapinan on kuitenkin tarkoitus olla väreiltään astetta pirteämpi, koska Kuvapina on jonkin verran räväkämpi tapaus.

Ulkonäön lisäksi heuristiikkaa on parannettu, jotta täällä surffailu olisi aikaisempaa helpompaa. Jonkin verran on kuitenkin annettu periksi logiikalle ja helppokäyttöisyydelle, sillä Kuvapinan luonteeseen kuuluu tietynlainen eksentrisyys. Esimerkiksi tämän blogiosuuden nimi on FUN!

Nimi viittaa sisältöön jota blogissa tullaan julkaisemaan. Vaikka Kuvapina on verkkokauppa ja siten kaupallinen sivusto, sen ei tarvitse tehdä blogista ja sen sisällöstä tylsää ja korrektia. Siksi täällä tullaan julkaisemaan mitä ihmeellisempiä kuvia, sarjakuvia ja videoita. Yksi hyvä tapa seurata blogin tapahtumia on tykätä Kuvapinasta Facebookissa tai Google +:ssa. Silloin saat tietää ensimmäisten joukossa kun olemme postanneet jotain HAUSKAA*.

* Hauskuus on tietysti suhteellinen asia. Jotkut Kuvapinan "hauskat" jutut voivat olla hauskoja samalla tavalla kuin esimerkiksi Hugleikur Dagssonin Onko tämä muka hauskaa-sarjakuvat.