USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

Suomalainen pikkujoulu. Tekniikka: Sivellin, muste ja kahvi. Piirtänyt Ossi Ojutkangas.

MIKÄ ON KUVAPINA?

Kuvapina on verkkokauppa ja tuotemerkki. Kuvapina-tuotteet perustuvat Ossi Ojutkankaan päräyttäviin kuviin. Tällä hetkellä tuotevalikoimiin kuuluvat postikortit ja t-paidat.

Kuvapina on sukua Kuvaris-verkkokaupalle ja tuotemerkille. Kuvaris-tuotteet perustuvat Kalervo Ojutkankaan upeisiin valokuviin. Kuvapina on eräänlainen Kuvariksen tärähtänyt serkku, jonka olemassaolosta sukukokouksissa mielellään vaietaan.

Tällä hetkellä Kuvapina-tuotteita voi ostaa vain täältä omasta kaupastamme. Toimitamme tilauksia ympäri maailmaa. Alempaa löytyy tarkemmat tiedot toimituksesta, maksutavoista ynnä muusta.

 

POSTIKORTIT

Sparsavajra, yksi hänen monista valeasuistaan. Ossi Ojutkangas, 2011.

Kaikki Kuvapina-postikortit ovat A5-kokoisia postikortteja (148 × 210m). Ne on painettu offsetpainossa ja niissä kaikissa on haalistumiselta suojaava UV-lakkaus.

Korttien takana lukee kuvan nimi ja kuvan valmistukseen käytetty tekniikka, suomeksi ja englanniksi.

Korttien normaalihinta on 1 / kpl (sis. alv. 24%). Jos vaihdat verkkokaupan kieleksi englannin, hintaan ei sisälly arvonlisävero. Se kuitenkin lisätään kassalla toimitusosoitteen perusteela, joten Suomeen et voi tilata kortteja englanninkielisestä kaupasta halvemmalla.

Meillä on silloin tällöin tarjouksia ja joskus jaamme myös alennuskoodeja. Näistä pysyt ajan tasalla mm. tykkäämällä Kuvapinan Facebook-sivusta. Kannattaa siis tykätä!

 

 

OSTOSKORI

Cart symbol

Jotta voit päästä kassalle, korissa on oltava kortteja vähintään 12 € arvosta arvonlisävero mukaan lukien. Muuten kassalle-linkki ei toimi ja näet minimitilausmäärästä kertovan huomautuksen.

Yhden tilauksen suurin mahdollinen määrä on 500 postikorttia. Jos haluat tilata kortteja enemmän, ota yhteyttä meihin joko sähköpostitse osoitteeseen sähköpostiosoite tai käytä yhteydenottolomaketta.

 

TOIMITUS

Shipping symbol

Toimitamme tilauksia ympäri maailmaa. Kaikki riippuu käytännössä Itella Oy:n mahdollisuuksista toimittaa tilaus. Jos et asu Länsi-Saharassa tai Darfurissa, voimme todennäköisesti toimittaa tilauksen perille.

Toimitus seuraaviin maihin sisältyy hintaan.

Euroopan unioni: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia ja Pohjois-Irlanti (ml Mansaari), Italia, Itävalta, Kreikka, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Portugali (ml Azorit ja Madeira), Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tšekin tasavalta, Unkari, Viro.

Muut Euroopan maat: Albania, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Färsaaret, Gibraltar, Grönlanti, Islanti, Kroatia, Liechtenstein, Makedonia, Mayotte (Ranska), Moldova, Montenegro, NorjaSaint-Pierre ja Miquelon (Ranska), San Marino, Serbia, Sveitsi, Turkki, Ukraina, Valko-Venäjä, Vatikaani, Venäjä.

Erityistapaukset: Ahvenanmaan maakunta (Suomi), Ceuta ja Melilla (Espanja), Helgolandin saari (Saksa), Kanaalisaaret [Jersey, Guernsey, Alderney ja Sark] (Iso-Britannia), Kanarian saaret (Espanja), Ranskan merentakaiset departementit Guadeloupe, Martinique, Ranskan Guayana ja Réunion.

Postimaksu sisältyy hintaan näihin maihin toimitettaviin tilauksiin. Minimitilauksen summa on 9,68 € (ilman arvonlisäveroa).

Kaikkialle muualle toimitetuista tilauksista perimme 3 postimaksun. Maksu on kiinteä, pysyen samana tilauksen koosta riippumatta.

 

VEROT

Tax symbol

Suomenkielinen kauppa näyttää hinnoissa suoraan Suomen arvonlisäveron 24%. Jos toimitusosoite on kuitenkin joku muu Euroopan Unionin maa, ALV lasketaan uudelleen kyseisen maan arvonlisäveron mukaan. EU-maiden ulkopuolelle toimitettaviin tilauksiin ei arvonlisäveroa lisätä lainkaan.

Englanninkielinen kauppa näyttää hinnat ilman arvonlisäveroa. Se kuitenkin lisätään kassalla, jos tilaus toimitetaan EU-maahan. Et siis voi tilata kortteja halvemmalla englanninkielisestä kaupasta Suomeen.


MAKSUTAVAT

Payment symbol

Ennakkomaksu

Pohjoismaissa on yleistä maksaa tilaus ennakkoon. Suosittelemmekin tätä maksutapaa kaikille jotka asuvat Suomessa tai jossain SEPA-järjestelmän maassa. SEPA-maihin kuuluvat kaikki 32 EU:n jäsenmaata ja Liechtenstein, Islanti, Norja, Monaco ja Sveitsi. Maksaminen on helppoa: tilauksen vahvistamisen jälkeen saat sähköpostin jossa on kaikki tarvittavat tiedot. Maksat tilauksen verkkopankissasi viitenumeroa käyttäen.

Euroopan komission mukaan pankit eivät saa periä maksuja SEPA-järjestelmän sisäisistä tilisiirroista. Tämänkin vuoksi suosimme tätä maksutapaa: ylimääräisiä siirtokuluja ei ole. Jos pankkisi kuitenkin perii maksun siirrosta, emme ole siitä vastuussa. Tällöin sinun on selvitettävä asia pankkisi kanssa.

Tämän maksutavan suurin haittapuoli on maksamisen unohtaminen. Kannattaakin maksaa tilaus verkkopankissa heti sähköpostivahvistuksen saatuaan. Näin tuotteet lähtevät pian matkaan eikä asia pääse unohtumaan.


 

SEPA Logo

Otamme mielellämme vastaan ennakkomaksuja myös Euroopan ulkopuolelta. Kun on kyse SEPA-järjestelmän ulkopuolisista pankeista, on hyvin todennäköistä, että pankkisi veloittaa jonkin verran tilisiirrosta. Lisätietoa saat omalta pankiltasi.

 

PayPalPayPal Acceptance Mark

Valitettavasti PayPal ei toimi kaupassamme suoraan. Sillä voi kuitenkin maksaa kun valitsee maksutavaksi ennakkomaksun.

Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiviestin, jossa annetaan ohjeita tilauksen maksamiseksi ennakkoon. Tuolloin voit maksaa myös PayPalilla. Sitä varten sinun tarvitsee tietää vain PayPal-tunnuksemme joka on sähköpostiosoite. Osoitat sille maksun jonka loppusumma on ilmoitettu sähköpostiviestin lopussa. Voit käyttää maksamiseen vaikkapa tätä sivua. Yleensä maksu näkyy meillä hyvin pian ja voimme sen jälkeen heti postittaa tilauksesi. Helppoa!

 

Checkout Finland E-payment

Checkout Finland Verkkomaksu

 Jos tilauksesi loppusumma on 23 € tai enemmän, voit maksaa Checkout Finland Verkkomaksulla. Vahvistettuasi tilauksen siirryt Checkout Finlandin kautta omaan verkkopankkiisi maksamaan tilauksen. Tämän jälkeen tilaus näkyy meillä heti maksettuna ja voimme postittaa tilauksesi heti seuraavana arkipäivänä.

 

 

MUITA KYSYMYKSIÄ

Zladko Vladcik, Molvanian kirkkain tähti. Ossi Ojutkangas, 2005. 

Kuinka pian saan tilaamani tuotteet?

Kun tilaus maksu näkyy tilillämme (voi kestää joitain päiviä ennakkomaksulla), lähetämme tuotteet 10 työpäivän kuluessa. Yleensä aikaa kuluu 2-5 työpäivää Suomessa ja Euroopassa.

Kansainväliset toimitukset voivat kestää kauemmin, viikosta jopa kahteen. Tämä riippuu paljon toimitusosoitteesta. Toimitamme kaikki tilaukset Suomen ulkopuolelle ykkösluokan postissa.

Ennakkotilausten kohdalla toimimme tapauskohtaisesti.

 

Täytyykö tilaus hakea postista?

Ei. Tavoitteemme on saada tilaukset mahtumaan postiluukusta sisään. Jos tilaus on niin suuri, ettei sitä voi lähettää kirjeenä, ilmoitamme siitä erikseen sähköpostitse.

 

Entä jos tuote (tai useampi) on loppunut?

Tässä tapauksessa otamme teihin yhteyttä sähköpostitse ja kysymme haluatko mahdollisesti muut tilaamasi tuotteet aikaisemmin.

 

Haluaisin myydä tuotteitanne. Annatteko niitä jälleenmyyntiin?

Emme jälleenmyy tuotteitamme muille verkkokaupoille. Jos haluat jälleenmyydä tuotteitamme jollain muulla tavalla (esim. fyysisessä kaupassa), niin silloin kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä tarkemmin.

 

Minulla on hienoja kuvia. Kiinnostaako teitä teettää niistä paitoja/kortteja?

Ei.

 

ToimitusehdotDelfiini on paras. Ossi Ojutkangas, 2011.

Pyrimme toimimaan kuluttajansuojalain ja muiden reilun kaupankäynnin pelisääntöjen mukaan. Verkkokaupastamme tehdyn oston voi perua 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tuolloin asiakkaalle palautetaan tavaran kauppasumma kokonaan. Asiakas vastaa itse tuotteiden palauttamisesta. Kauppasummaa ei kuitenkaan palauteta, mikäli asiakas on rikkonut tuotteen, palautus on puutteellinen tai tuote ei ole myyntikunnossa.

Ennakkotilauksissa toimitusaika voi vaihdella. Tämä kuitenkin huomioidaan hinnassa - siksikin ennakkotilaus on edullisempaa. Jos ennakkotilaus jostain syystä peruuntuu eikä tuotetta tulekaan saataville, rahat palautetaan ennakkotilaajille.


Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Kysy meiltä suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: sähköpostiosoite

Kuvaris Inc. Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0